Het vinden van een oorzaak

Vaak zijn bepaalde gevoelens lastig te verklaren. Hierbij kan het gaan om een motivatieprobleem, de gevolgen van ADHD maar ook kan een omgeving een grote impact op een mens hebben. DotForma kan met onderzoek vaak de oorzaken van een probleem vaststellen. Hierbij houden wij uiteraard nauw contact met zorgverlenende instanties. Kijk hieronder verder wat we wellicht voor u kunnen betekenen!

Motivatie

Waar komt nou toch dat lusteloze gevoel vandaan? Waarom bent u al zo lang uw drive kwijt? DotForma kan u helpen uw flow weer terug te vinden. Dit doen wij door helder in kaart te brengen waar de mogelijke problemen zitten en hier vervolgens advies over uit te brengen. Samen met u kijken we naar de meest passende oplossing voor de korte- of lange termijn. Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie!

ADHD

Welke gevolgen van ADHD wilt u aanpakken? Welke effecten hebben de ADHD op u en uw omgeving? Dit zijn onderwerpen wat wij samen met u in kaart willen brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Omgeving

Een omgeving kan een zeer grote impact hebben op u. Met een praktijkonderzoek kunnen we snel in kaart brengen welke aanpassingen in de omgeving voor u een meerwaarde kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Contact