Een leven lang leren

Een dynamische, sterke organisatie heeft werknemers in dienst die zich blijven professionaliseren. Door deze ontwikkeling ontstaan er nieuwe ideeën, visies en ontstaat er een sterkere dynamiek. Wij geven bedrijfsadvies over interne opleidingen, loopbaantrajecten en motivatie vraagstukken. Zie hieronder voor meer informatie.

Interne opleidingen

DotForma is een bedrijf gespecialiseerd in onderwijsontwikkeling. Hierbij weten wij als geen ander hoe onderwijsprocessen werken, wat werkt en wat niet en wanneer leren ook echt iets oplevert. Voor advies over interne opleidingen kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren! 


Loopbaantrajecten

Goed personeel is kostbaar. Maar hoe wordt goed personeel nog beter? Vaak zijn sterke loopbaantrajecten een goed fundament om deze kwaliteit te kunnen waarborgen en zelfs toe te laten nemen. Samen met uw personeel kunnen wij passende loopbaantrajecten opzetten die er voor kunnen zorgen dat uw personeel nog beter in het plaatje past!


Motivatie

Een werknemer of werkgever levert de beste kwaliteit wanneer hij of zij gemotiveerd is. Wanneer iemand minder of niet gemotiveerd is, zie je dit duidelijk terug aan de kwaliteit van het werk en dit is uiteraard niet de bedoeling. Vaak zijn kleine interventies al genoeg om ervoor te zorgen dat men het toch weer anders gaat bekijken, toch dat ene stapje weer gaat zetten of weer gas bij gaat geven. Neem vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden!


Contact