Advies op maat

Elke school is anders en zo is dat ook met advies. Wij hebben geen voorgeprogrammeerd adviesprogramma, maar advies gericht op de specifieke behoeften van uw school. Hierbij geven wij voornamelijk advies op het gebied van schoolontwikkeling en inrichting van een schoolgebouw (macro niveau), maar geven wij ook advies op meso- en microniveau (klas en individu). Daarnaast bieden wij ook presentatieadvies, oftewel advies in hoed e marketing van de school wellicht aangepakt kan worden. Ons advies laat zich leiden door onze pijlers, namelijk innovatie, motivatie, gedrag, ontwikkeling en toekomstgericht. Hierbij staat kwaliteit centraal. Schoolontwikkeling

Advies gericht op de schoolontwikkeling is heel breed. Wij kunnen u adviseren op het gebied van de kernvisie van de school, de korte- en lange termijn en we kunnen u adviseren over specifieke (kritische) vraagstukken. Ook kunnen we u adviseren over een organisatiestructuur. Voor vragen neem gerust contact met ons op!

Macro- en microniveau

Een sterke school functioneert omdat alle niveaus binnen die school (macro-, meso- en microniveau)  naadloos interacteren met elkaar. Oftewel, deze niveaus hebben elkaar nodig om te kunnen floreren als school. Heb je een sterke visie maar een team wat niet van plan is die visie uit te voeren dan heb je een probleem. Heb je een sterk team maar zijn de leerlingen (nog) niet toe aan deze verandering? In die gevallen loopt het vaak niet zoals je misschien wel zou willen.  Hiervoor kunnen wij mogelijke oplossingen bieden.

Ons advies 

Al ons advies wordt gegeven met onze kernpijlers in het achterhoofd. Op deze pijlers zijn wij dan ook erg kritisch. Om de kwaliteit van onze pijlers te kunnen waarborgen houden wij de markt goed in de gaten. Hierbij toetsen wij trends en ontwikkelingen door middel van wetenschappelijke analyses. Wij kunnen uw organisatie altijd kritisch laten analyseren, zodat u zeker weet dat uw visie, uw werkwijze of uw meerjarenplan sterk genoeg is. 

Contact