Blijf ontwikkelen 

DotForma biedt verschillende modules ter verdieping. Zo ontwerpen wij studiedagen, groepsbijeenkomsten, workshops en trainingen gericht op kwaliteits- en toekomstgericht onderwijs. Zie hieronder voor meer informatie.

Cursussen zowel off- als online

Blijven ontwikkelen is belangrijk voor de professionalisering van leerkrachten. Wij ontwerpen cursussen over verschillende thema’s, zoals (kinder)filosofie, toekomstgericht onderwijs, blended learning en zelfregulatie. Dit aanbod is zowel on- als offline verkrijgbaar! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. 

Studiedagen

Een complete studiedag of meerdere studiedagen over innovatief onderwijs? Een studiemodule van meerdere middagen gericht op blended learning? Wij kunnen het verzorgen. Voor veel hulpvragen kunnen wij een oplossing bieden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Workshops

Liever een workshop met een specifiek thema als focus? Vraag naar onze mogelijkheden. Wij bieden op dit moment workshops aan voor mindmapping in het onderwijs, filosoferen met kinderen, blended learning, zelfregulatie, probleem- en project gestuurd onderwijs en Google Classroom. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Contact