Een streepje voor op de concurrentie

Kennis is waardevol. Werknemers met specifieke expertises kunnen breed ingezet worden in de organisatie. Wij bieden op dit moment workshops, (groeps)bijeenkomsten, cursussen en trainingen aan op het gebied van motivatie en gedrag van werknemers. Daarnaast bieden wij classes aan over het effect van (goed) management op de kwaliteit van een bedrijf. Daarnaast geven wij classes over professionalisering, onderzoeksprocessen en educatieve mogelijkheden. Meer weten? Kijk snel hieronder!

Motivatie en gedrag

Inzicht in motivatie en gedrag kan van grote waarde zijn. Wanneer je weet hoe motivatie ontwikkelt, kan je er immers ook naar handelen. DotForma kan middels een cursus of training uw werknemers of werkgevers meer inzicht geven in het motivatievraagstuk. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Management

Wat is nou de definitie van goed management? Wat maakt nou echt dat werknemers graag voor hun baas werken? Of juist niet? Wat zou er eventueel nog beter kunnen? Of past die managementlaag nog wel in de organisatie? Dit zijn vraagstukken waar wij wellicht antwoorden op hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Onderzoek

Wat is de definitie van goed onderzoek? Wat moet elk goed onderzoek bevatten? Hoe analyseer je theorieën, controleer je bronnen en zorg je voor een gedegen wetenschappelijk bewezen formule? Dit zijn allemaal vragen waar wij u mee kunnen helpen. Ook bieden wij mogelijkheden voor educatie en professionalisering. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact