Bedrijf

Dit hangt heel erg af van de opdracht zelf. Uiteraard wordt dit altijd vooraf besproken. U kunt ook gebruik maken van een van onze abonnementen. Zie onze tarievenpagina.
Jazeker. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en hiervoor is het nodig dat er niet teveel overgedragen hoeft te worden. De accountmanager zorgt dat hij/zij goed op de hoogte is.
Wij stellen samen met u een contract op en het kan zomaar voorkomen dat u niet tevreden bent. Service is voor ons erg belangrijk en daarom hoeft u, wanneer u niet tevreden bent voor een groot deel van het traject niet te betalen. U betaalt alleen de gemaakte onkosten, welke bestaan uit voorbereidingskosten en reistijd. Vraag ons naar de voorwaarden!
Ook dit hangt af van de opdracht. Bij crisisopdrachten is er een andere bereikbaarheid dan bij reguliere opdrachten. U betaalt voor crisisopdrachten extra, maar hiervoor krijgt u van ons ook bereikbaarheid in het weekend en in de avond (tot 22:00).
Deze zijn altijd in overleg, maar wij hebben mogelijkheden op elke werkdag van 8:00-18:00. Voor bereikbaarheid buiten deze reguliere werktijden kunnen afspraken worden gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact