Het schrijven van een fundament

 Het begint met een sterk fundament. Ook bij vervolgstappen is het van belang dat kaders helder aansluiten bij de praktijk en dat deze kaders concreet zijn, realistisch geschreven, gericht zijn op een praktische integratie en dat ze makkelijk te communiceren zijn. Met deze elementen kan een sterk framework geschreven worden voor een sterk ontwerp. Zo (her)ontwerpen wij opleidings- en ontwikkeltrajecten voor bedrijven en individuele werknemers, maken wij loopbaantrajecten en ontwerpen wij praktische verbetertrajecten voor op de werkvloer. Meer informatie? Kijk hieronder! 

Opleidings- en ontwikkeltrajecten

Werknemers die zich blijven professionaliseren kunnen inspelen op actuele trends en kunnen met een nieuwe, wellicht frissere invalshoek kijken naar problematieken, of de organisatie in zijn geheel. Maar een goed opleidingstraject is hierbij essentieel. Wij adviseren bij het opstellen van leermodules, (individuele)ontwikkeltrajecten en opleidingsvraagstukken. Daarnaast kunnen wij de inhoud ontwerpen die nodig is om kwaliteit van de module te waarborgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Loopbaantrajecten

Wij ontwerpen speciaal voor de werknemer loopbaantrajecten afgestemd op zijn of haar kwaliteiten, potentie en interesses. Hierbij houden wij het belang van de organisatie in het oog. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Praktische integraties

Naast opleidings- en ontwikkeltrajecten ontwerpen wij ook micromodules die voor meer productiviteit, motivatie of flow kunnen zorgen. Hierbij kijken wij naar de werkomgeving, de potentie en kwaliteiten van werknemers en stellen wij een aanpak voor, vaak met behulp van een (aangepast) integratiemodel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Contact