Het onderwijs toekomstbestendig maken, dat is ons doel.

Ons aanbod

DotForma richt zich onder andere op (totaal)oplossingen in het onderwijs. Deze oplossingen ondersteunen wij met ons DotForma procesmodel. Dit model richt zich op de implementatie van begin tot eind. Elk element is een voorwaarde voor de volgende stap, maar de stappen kunnen ook los aangeboden worden.Advies

Over jaarplannen, curricula, leerlijnen en visietrajecten.

Ontwerp

Van een curriculum, het ontwerpen van bijbehorende leerlijnen en de hierbij behorende lessen(reeksen). Ook ontwerpen wij modellen, strategieën en korte interventies. 

Ondersteuning

Gericht op de schoolontwikkeling, groepen en individuen met de focus op innovatief en toekomstgericht onderwijs, maar ook op motivatie- en gedragsvraagstuk(ken). Dit kan zowel off- als online.   

Verdieping

Door middel van studie- of themadagen, groepsbijeenkomsten, workshops, gastlessen, cursussen, en trainingen. Ook bieden wij complete (thematische) pakketten voor het onderwijs aan, zoals kinderfilosofie  

Onderzoek

Met behulp van een gerichte hulpvraag. Hierdoor kunnen wij snel en helder in kaart brengen waar de eventuele uitdaging zich bevindt en kunnen we hier passende oplossingen voor ontwerpen.  

Wilt u liever zelf aan de slag ? Dan hebben we voor u kant-en-klare producten die u zelf kunt implementeren. 

Geïnteresseerd ?

Neem dan snel contact met ons op en we zullen u zo spoedig mogelijk een reactie terug sturen! 

Contact