De begeleiding op korte- en lange termijn

Ondersteuning is er in veel soorten en maten. DotForma biedt ondersteuning op het gebied van motivatie, gedrag, loopbanen en ADHD. Dit doen wij zowel on- als offline en op verschillende manieren. Wat het beste bij u past! Lees snel verder voor meer informatie!

On- en offline

Ondersteuning wordt vaak fysiek (offline) gegeven, maar het kan ook heel goed online gerealiseerd worden. Sterker nog; online begeleiding is vaak makkelijker te combineren, te gebruiken en vervolgens ook goed te integreren. Maar uw wensen zijn leidend.Wij kunnen u oplossingen op maat aanbieden! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

ADHD

Het omgaan met ADHD kan erg lastig zijn en vaak is het handig als er hiervoor iemand in de buurt is die u kan helpen in de praktijk, die u advies kan geven of die u inzichtelijk kan maken hoe ADHD werkt. Wanneer dat uw behoefte is, dan bent u bij DotForma aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Loopbaan

Wilt u liever iets anders? Loopt u vast in uw huidige baan? Weet u niet wat uw vervolgstap kan zijn? Wij kunnen u hiermee helpen! DotForma is gespecialiseerd in motivatie en educatieve vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Contact