Ondersteuning, coaching en begeleiding

DotForma kan in bestaande of nieuwe trajecten het steuntje in de rug zijn, de duw in de goede richting of de stap voor stap coach. Dit hangt af van de complexiteit van de hulpvraag. Hoe dan ook, we kunnen veel voor u betekenen! Zie hieronder voor enkele voorbeelden. 

Motivatie

DotForma biedt begeleiding en coaching op het gebied van motivatievraagstukken bij werknemers. Van complexe vraagstukken tot simpele maar weloverwogen impulsen; wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Op afstand of juist face to face

Coaching en begeleiding op afstand heeft veel voordelen. Toch blijft het in sommige gevallen zeer belangrijk om de begeleiding face to face in te vullen. Welke vorm dan ook, wij hebben de mogelijkheden! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Interne opleidingen

DotForma is gespecialiseerd in onderwijsontwikkeling en daarom kunnen wij u goed van dienst zijn als het gaat om begeleiding van opleidings- en ontwikkeltrajecten. Naast advies bieden wij ook de begeleiding voor het (her)ontwerp van de leeromgeving, bieden we ondersteuning voor het construeren van en framework en zorgen we dat het traject van A tot Z goed in elkaar zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact