Helder in kaart brengen

Onderzoek is er in alle soorten en maten, Onderzoek kan gaan over hoe de kwaliteit van een bepaalde afdeling verbeterd kan worden, maar onderzoek kan ook gaan over een specifiek probleem waar de oorzaak (nog) niet van bekend is. Deze soorten onderzoek kunnen worden uitgevoerd door DotForma. Voor meer informatie kijk snel verder!

Crisis onderzoek

Wanneer er problemen opdoeken, of wanneer een interventie niet loopt zoals verwacht, wil men snel een oplossing. Want laten we eerlijk zijn; hoe langer het probleem duurt, hoe groter de schade. DotForma werkt op een systematische manier om snel uitsluitsel te kunnen geven. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Opleiding en ontwikkeling

Een werknemer welke zich blijft ontwikkelen, kan eerder inspringen met betrekking tot actuele trends en kan processen vanuit een groter perspectief kunnen benaderen. Hiervoor is het van belang dat de interne opleiding- en ontwikkelmogelijkheden goed aansluiten bij de kwaliteiten en de potentie van werknemers. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Inrichting

Een werkruimte kan van grote invloed zijn op het werkplezier van uw werknemers en hierbij ook de productiviteit negatief beïnvloeden. Een goede analyse helpt om inzichtelijk te krijgen welke elementen er nu wel of niet voor zorgen dat de productiviteit, de motivatie of het plezier stijgt of daalt. Interessant? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact