Soms kan een duwtje in de juiste richting al voldoende zijn

Advies is er in veel soorten en maten. DotForma geeft advies gericht op motivatie, gedrag en loopbaanvraagstukken. DotForma is hierbij gespecialiseerd in ADHD bij zowel kinderen als (jong)volwassenen. Voor meer informatie, kijk hieronder verder!

On- of offline

De meeste mensen hebben het erg druk, en combineren het liefst zoveel mogelijk activiteiten met elkaar. DotForma speelt hierop in. Fysieke een op een bijeenkomsten zijn zeker een mogelijkheid, maar wij bieden ook advies op afstand. Voor ieder wat wils, zeg maar. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! 

ADHD

Er is de laatste jaren veel over ADHD te doen geweest. Wat zijn nou hypes? Wat zijn praktische handvatten om met ADHD om te gaan? Waar kan ik het beste beginnen als ik zelf ADHD heb? Hoe krijg ik mijn ADHD onder controle? Wij bieden antwoord op al deze vragen en nog veel meer. Uit recent onderzoek blijkt wel dat de symptomen van ADHD kunnen worden verminderd met een gebalanceerd voedingspatroon. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Motivatie

Motivatie heeft een grote impact op het dagelijkse leven. Wanneer men niet (meer) gemotiveerd is, kunt u daar simpelweg zeer veel last van hebben. Hierbij kunnen we u begeleiden met simpele motivatievraagstukken, maar ook met de complexere vraagstukken, zoals een depressieve inslag. Uiteraard houden we hiervoor ook een nauw contact met de zorgverlenende instanties. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Contact