Een selectie van vragen, hieronder gebundeld.

Algemeen

Dat ligt sterk aan de opdracht, maar we kijken altijd samen met u wat haalbaar is.
Dat kan zeker, maar dat raden wij nooit aan. Dit omdat een ander zich dan opnieuw moet inlezen in de opdracht, wat ook weer tijd kost. Uiteraard kunnen we u hierin wel tegemoet komen.
Dat ligt aan de duur en de complexiteit. U kunt ons altijd bellen (ook op zondag) en dan zullen we, bij geen gehoor, zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het streven is om dat diezelfde dag nog te doen. Wij spreken bij de start van de opdracht met u af wat u van ons kunt verwachten.
Dat is zeker mogelijk, maar altijd in overleg. Per opdracht gelden hier weer andere regels voor. U kunt deze terugvinden in onze voorwaarden.

Onderwijs

Dat ligt aan het totaalpakket. Voor sommige pakketten, zoals (kinder)filosofie, bestaat er een leerlijn van groep 1 t/m groep 8.
Dat is zeker mogelijk. Het niveau en de intensiteit is aan te passen aan het desbetreffende team.
Ja en nee. De aangeboden materialen worden geleverd als PDF materiaal, maar deze materialen kunnen uiteraard overgenomen worden. Wat in de ene klas werkt, hoeft niet perse ook in een volgende klas zo te zijn.
Ja. Zowel voor het management als voor het team en/of individu. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Ja. Zodra de opdracht wordt geaccepteerd krijgt u van ons een accountmanager toegewezen. Hij of zij zal al uw vragen tussentijds en na afloop kunnen beantwoorden. Ook na het project is het mogelijk de accountmanager voor een bepaalde tijd aan te houden. Er wordt dan vooraf een schatting gemaakt van het aantal benodigde uren.
Ja dat kan. Al onze freelancers zijn beschikbaar op andere tijden en hebben andere mogelijkheden. U kunt ons hiervoor het beste zelf benaderen.
Ja. Onze specialisatie ligt in het primair onderwijs, maar ook in het voortgezet- en beroepsonderwijs kunnen wij hierin wat voor u betekenen.
Jazeker. Wij houden rekening met de identiteit en het niveau van de school. Zo bieden we echte oplossingen op maat.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunnen u worden toegestuurd.

Contact