Een leven lang leren

Tegenwoordig is het van groot belang om te blijven leren. Leren stimuleert de ontwikkeling, verbreedt de invalshoek en brengt de mens op andere ideeën. Daarnaast is de verdieping van groot belang als het gaat om een carrière. Wij bieden leertrajecten van verschillende formaten, gericht op innovatief onderwijs, gedrag, motivatie en ADHD. Lees hieronder verder voor meer informatie!

Innovatief onderwijs

Krijgt uw kind niet de begeleiding die u voor ogen had? Bent u bang dat uw kind niet de juiste skills ontwikkelt om zich straks te kunnen redden in de maatschappij? DotForma kan hierin veel betekenen. Ook zijn wij er voor volwassenen die zich willen ontwikkelen in softskills, zoals probleemoplossend vermogen, kritisch analyseren of metaplanning. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze mogelijkheden!

Carriere

Om carrière te maken is het belangrijk om inzicht in uzelf te hebben, maar ook kennis van relevante ontwikkelingen. Hoe toetst u nou welke onderzoeken een meerwaarde zijn? Hoe zorgt u dat u niet verdwaald op het internet? Hoe houdt u alles scherp voor ogen? Wij kunnen u hiermee helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op!

ADHD

Hoe werkt ADHD? Wat is er aan te doen? Hoe kan ik hier het beste mee omgaan als ik zelf ADHD heb? Zou ik zelf ADHD kunnen hebben? Voor al deze antwoorden en nog veel meer over ADHD kunnen wij u antwoord geven. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact