Ons doel is om innovatieve en toekomstbestendige oplossingen te kunnen bieden

Missie en visie

DotForma is in 2015 onder de naam Mind in Control opgericht. In eerste instantie bood Mind in Control advies, begeleiding en ondersteuning voor motivatie- en gedragsproblematieken. Later is het bureau uitgebreid en sinds 2019 heet het officieel DotForma.  

  De Missie en visie van DotForma is om bedrijven, particulieren en onderwijsinstellingen maximaal in hun kracht te zetten, waarbij kwaliteit het sleutelwoord is

Bedrijf en team

DotForma heeft een expertise op het gebied van innovatie, motivatie, gedrag, ontwikkelings- en toekomstgericht onderwijs. Met deze expertises adviseren, ontwikkelen, ondersteunen, verdiepen en onderzoeken wij.

Een bedrijf heeft sterke spelers nodig om dit mogelijk te kunnen maken, en daarom werken wij veel met (freelance)ontwerpers, onderwijskundigen, orthopedagogen, (kinder)coaches en managers. Op de pagina “Ons team” stellen zij zich aan u voor. 

“DotForma heeft een expertise op het gebied van innovatie, motivatie, gedrag, ontwikkelings- en toekomstgericht onderwijs.”

Onze naam

De naam DotForma bestaat uit twee delen, namelijk Dot en Forma. De dot staat voor de stip, het punt, het doel. Forma staat voor de vorm die plastisch kan zijn, en wordt bepaald door haar omgeving.

Wij streven dan ook naar een “optima forma”, oftewel naar kwaliteit boven kwantiteit. Onze slogan is daarom ook; De stip op de horizon.

Actueel

Op dit moment zijn wij bezig met het grootschalig onderzoek op het gebied van het effect van management in het onderwijs.

Hiervoor interviewen wij (cluster)directeuren, bestuurders, groepsleerkrachten, ouders en kinderen. Wij hopen uit de resultaten adviezen te kunnen schrijven, nieuwe modellen te genereren en methodieken aan te passen.

“Onze slogan is daarom ook; De stip op de horizon.”

Contact en verdere informatie

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over wat wij voor het onderwijs, het bedrijf of voor u als particulier kunnen betekenen ? Kijk dan snel op de desbetreffende pagina of neem contact met ons op!Contact